fbpx

5K project

19 treninga za 3.000 din i ulazak u svet trčanja

Šta je 5K project?

5K project je grupni program treninga koji će te spremiti da uspešno istrčiš 5km bez pauze. Cilj je učešće polaznika na trci zadovoljstva od 5 kilometara ili štafetnom polumaratonu na Beogradskom maratonu u aprilu 2019.

Koliko traje program 5K project?

Traje mesec i po dana. Od 28. februara do 14. aprila 2019.

Šta sledi nakon toga?

Nakon toga ukoliko se odlučiš da se tvoja trkačka priča tu ne završava, nastavljaš redovano da treniraš sa nama i spremaš se za 7, 10 i 21km. Trke na kojima ćemo kao klub učestvovati su i koje ćeš sa redovnim treningom sigurno savladati su:

05. maj – Wings For Life World Run / Beograd

19. maj – Somborski polumaraton / 7km

22. jun – Novosadski noćni polumaraton / 7km

27. jul – Trail race Kopaonik / 7 i 15km

Sem ovoga možeš da se priključiš i trkačkom kampu na Kopaoniku, pročitaj više ovde: Kopaonik Running Camp

Nakon toga savetujemo da spremiš svoj prvi polumaraton i da to na primer bude Ljubljanski polumaraton u oktobru .

Kome je namenjen 5K project?

Svima onima koji bi malo da okuse svet trčanja. Namenjen je osobama koje mrze trčanje, ali eto baš žele da na svojoj koži osete zašto je trčanje sve popularniji sport. Svima koji se možda dugo nisu bavili sportom, ali bi sada da se lagano vrate fizičkoj aktivnosti. Ovaj progam je posebno namenjen svima koji su i ove godine zakasnili sa pripremama za Beogradski (polu)maraton, ali taj dan ne žele da provedu kući sa žalbama što je pola grada zatvoreno – već da budu deo ovog masovnog događaja. Svima kojima je dosadilo da izmišljaju izgovore.

 

Trka zadovoljstva ili štafetni polumaraton?

5K project je idealni team building program za ekipu sa posla. Ekipa od 4 člana može umesto trke zadovoljstva, štafetno da istrči polumaraton – a program priprema je isti. Prva 3 trkača iz štafete trče deonicu dužine od 5 km, a poslednji – četvrti trkač trči deonicu od 6,1 km.

 

Zašto se spremamo baš za ovu trku?

Beogradski maraton je jedan od najvećih trkačkih događaja u Srbiji. Trka zadovoljstva je lep način za ulazak u svet trčanja. Cilj je istrčati tih prvih 5 kilometara i uživati u tome. Vreme na ovoj trci se ne meri i to je jedan od razloga zašto se spremamo baš za nju. Jedina konkurencija protiv koje se boriš si ti sam. Ok, naravno, ako te baš zanima za koje vreme ćeš da istrčiš – nemamo ništa protiv. Posavetovaćemo te oko aplikacija za trčaanje za mobilne telefone.

Kada startuje 5K project?

Program startuje u četvrtak 28. februara 2019. godine u 18.30h. Taj dan imamo i testiranje fizičke spremnosti, koje ćemo ponoviti i na jednom od poslednjih treninga.

 

Kada i gde su treninzi?

Utorak od 19.00h – hotel Jugoslavija

Četvrtak od 19.00h – hotel Jugoslavija

Subota od 09.00h – Ada Ciganlija, kafić Petica

Savetujemo da se na svaki trening dođe bar 10ak minuta ranije. Obezbeđeno je mesto za presvlačenje i ostavljanje stvari, kao i toalet.

 

Šta se dešava 14. aprila?

Ovaj datum zaokruži na svom kalendaru. To je dan kada ćeš postati deo Beogradskog maratona. Taj dan trčiš trku zadovoljstva sa ostalim polaznicima programa ili štefetu sa ekipom sa posla.

Koja je cena ovog programa?

Cena je 3.000 RSD.

 

Šta dobijam kao polaznik programa 5K project?

Polaznici ovog progama dobijaju:

  • 19 vođenih treninga u trajanju od 50 – 80 min
  • testiranje fizičke spremnosti na početku i kraju programa
  • rad u malim grupama
  • zajedničko učešće na trci zadovoljstva na BG maratonu
  • popust od 20% na 2 masaže kod partnera
  • popust od 30% na pregled fizijatra kod partnera
  • zatvorenu facebook grupu za komunkaciju trenera i članova
  • diplomu o uspešno završenom programu trčanja 5K project
  • mogućnost da nastaviš sa treninzima trčanja u našem klubu i spremiš prvi polumaraton

 

Garancija zadovoljstva 100%!

Program traje 19 treninga. Svako ko bude uredan na prvih 10 treninga i ne bude zadovoljan, dobija 100% uplaćenog novca nazad. Ne morate da se pravdate i objašnjavate, potrebno je samo da nam kažete: “Ovo mi se ne sviđa, hoću svoje pare nazad.” i to je to. Sigurni smo u svoj rad, i u to da te ovaj program može odvesti od 0 do 5000m, ali samo pod uslovom da redovno treniraš. Na našim treninzima ćeš uvek dobiti više od treninga. Dati sve od sebe, ali svaki polaznik programa mora da odradi svoj deo.

 

Česta pitanja i dileme.

Pogledaj sekciju sa često postavljanim pitanjima. To je zbirka pitanja koji su brojni trkači pre tebe postavljali našim trenerima. Tu ćeš naći mnoge odgovore. Ako i nakon toga imaš neko pitanje, piši nam, zovi, tu smo za tebe.

 

PRIJAVI SE.

 

Prijavi se

 

Verifikacija

facebook
instagram