fbpx

Aleksandra Radoičić

U klubu CAPITAL CREW Belgrade sam od njegovog osnivanja, a došla sam po preporuci moje drugarice Jovane Čanak. Razlog je bio što sam htela da napredujem, ostvarujem bolje rezultate i poboljšam svoj lični rekord.

Od samog početka sam bila zadovoljna radom i ozbiljnošću trenera. Svrstana sam u crnu grupu, na osnovu vremena istrčanog polumaratona od 1h 46min. To je ujedno najbrža grupa, a trener je Sloba Čikara. Odmah mi se dopao jer kod njega se ceni rad, upornost, istrajnost i disciplina. Zainteresovan je za svakog trkača ponaosob i uvek je na raspolaganju. Ako se pridržava svega onoga što on traži i zada, ubrzo stižu rezultati.

Treninzi su jaki i naporni, održavaju se 4-5 puta nedeljno za crnu grupu. Radi se timski i uvek je tu međusobna podrška među trkačima. Pored Slobe tu su i treneri drugih grupa Marko i Miloš, koji su uvek tu da ohrabre, daju savet i pomognu. To su treneri koji se bave svojim trkačima, a ne samo treniranjem. Ja sam lično poboljšala svoj rezultat i ove godine istrčala svoj prvi maraton.

Želela bih još da pomenem i Martinu Laskač, devojku koja je odličan organizator, koja je dostupna uvek za sva naša pitanja vezana za trčanja, putovanja, druženja. Drago mi je što sam član ovog kluba, gde vlada jedna divna i pozitivna atmosfera, gde sam upoznala divne ljude koji vole ono što i ja volim, što se  međusobno podržavamo i družimo.

 

 

 

TRČI SA NAMA!

Prijavi se

 

Verifikacija

 

facebook
instagram