fbpx

Nikola Kapetanović

Kako kaze Majkl Džordan: „Ako naiđete na zid, nemojte da se okrenete i odustanete. Otkrijte kako da se popnete, prođete kroz njega ili radite oko njega“. Ja sam dugo trčao sam, čitao razne članke o trčanju, istrčao prve polumaratone i postigao neke lične rekorde. Međutim posle nekog vremena uvideo sam da napretka nema. Pojačao sam treninge, ali poboljšanja nije bilo. Odlučio sam da se učlanim u neki trkački klub. Nakon malo istraživanja, priključio sam se klubu CAPITAL CREW. Tada da ste me pitali zasšto baš taj klub, ne bih znao da vam kažem, ali sada i te kako znam.

U ovom klubu sam uz pomoć fenomenalnog trenera Slobe počeo da pomeram svoje granice i da rušim zidove koji su se pojavljivali na mom putu. Već posle par meseci uočio sam napredak na treninzima, željno sam iščekivao svaku trku i poboljšao sam lični rekord za čitavih 7 minuta. Pored samog treninga u ovom klubu sam upoznao fantastične ljude uz koje je sve lakše. Podrška na treninzima je uvek tu, pa se i najteži treninzi lakše izdrže. U klub sam upoznao i svog saborca Gagija, sa kojim treniram neretko i van termina treninga, čoveka koji je uvek tu da pruži pravi savet, naš Sensei.

Tokom zime sam imao neplaniranu pauzu sa treninzima. Mesec dana bez trčanja mi je veoma teško palo. Pri povratku na stazu sve je bilo teže, sve treninge koje sam ranije sa lakoćom odrađivao sada su mi bili preteški. Naišao sam opet na prepreku, ali svi u klubu su bili uz mene sto mi je puno značilo. Korak po korak vraćalo se sve na svoje mesto, CAPITAL CREW i ja smo zajedničkim snagama srušili još jedan zid.

Pored samih treninga i fantastičnog tima moram da pohvalim i fenomenalno druženje u timu, kako na treningu tako i van njega. U našem klubu nikada nije dosadno, pravimo izlete, menjamo lokacije treninga, kampujemo, zajedno upoznajemo svet. Od mnogobrojnih trka na kojima smo bili, istakao bih Somborski polumaraton na kome smo učestvovali u štafetnoj trci. Osvojeno prvo mesto u muškoj i ženskoj štafeti još jednom pokazuje dobar timski rad našeg kluba. Ako želite da napredujete, da srušite sve zidove negativne energije, da shvatite da je trčanje više od samog trčnja onda je CAPITAL CREW pravo mesto za vas.

 

 

TRČI SA NAMA!

Prijavi se

 

Verifikacija

 

facebook
instagram