fbpx

O nama

CAPITAL CREW Belgrade je rekrativni trkački klub koji se bavi pripremom trkača za trke od 5km do 42km. Tim od 4 trenera drži treninge na otvorenom tri puta nedeljno. Naši trkači imaju od 14 do 60 godina i raspoređeni su u 4 grupe u zavisnosti od ciljeva i nivoa spremnosti.

Ovo je prilika da počneš da treniraš sa nama.

 

CAPITAL CREW je poput trkačke porodice. Ovo nije kao članarina u teretani gde ideš na treninge, i tu i tamo povremeno upoznaš par ljudi. Mi ovde gajimo prave, trajne, međuljudske veze. Zajedno trčimo i putujemo na trke u zemlji i inostranstvu, ali smatramo da je još bitnije to što podržavamo jedni druge u naporima i slavimo uspehe svakog člana, kao da je naš lični uspeh. Ovde se menjamo ne samo fizički, već rastemo kao ljudi.

 

TRČI SA NAMA!

3. marta 2020. godine startuje treći po redu 5K PROJECT i ovo je tvoja šansa da uđeš u svet trčanja sa nama. Za 6.999 RSD dobijaš tri treninga nedeljno tokom marta, aprila i maja, ukupno 39 vođenih treninga, majicu kluba, rad sa profesionalnim trenerima i još mnogo toga. Ako ti treba još informacija, pronaći ćeš ih ovde: 5K project

Prijava za 5K PROJECT

 

Verifikacija

facebook
instagram
phone