FAQ

Cena zavisi od datuma uplate.

Super rana isteklo za uplate do: 11.09.2023.

Standard 12.000 RSD za uplate do: 27.09. do 23:59h

Na licu mesta 13.500 za uplate od 28.09. i na licu mesta 

Cena je iskazana ukupno za ceo program koji traje od 1. oktobra do 31. decembra 2023. Nakon završetka ovog programa, tvoja ekipa postaje BELA grupa i nastavljate dalje da trenirate zajedno.

Svi treninzi 5K project grupe kreću iz kluba koji se nalazi na Novom Beogradu u YUBC Bul. Mihaila Pupina 10d.

Termini su:

  • utorak od 18:30h
  • četvrtak od 18:30h
  • subota od 9h 

Besplatan parking je dostupan oko celog YUBC, kao i brojne autobuske linije.

Ako na prvom treningu utvrdimo da si ipak za jaču grupu, tvoja članarina za 5K project će ti se prebaciti za isti period za naprednu grupu. Termini su blago različiti, napredne grupe treniraju: 

utorak 19:30 

četvrtak 19:30 

subota 09:00 

Sve ostalo je identično.

Da, naravno. Prostorije kluba koristimo za presvlačenje i ostavljanje stvari tokom treninga. Kad završiš sa treningom tu te takođe čeka fen za kosu, a i topli napitak. Napominjemo da klub ne snosi odgovornost za nestanak ličnih stvari članova (što nam se do sada nikada nije desilo), ali ni za zaboravljene i izgubljene stvari. Zaboravljene stvari sačuvamo par dana, ali ako se niko ne javi – bacamo.

Primalac: SU Capital Crew, Bul. Mihaila Pupina 10d, 11070 Novi Beograd

Svrha: Članarina za (ime trkača)

Iznos: ______,00 RSD

Račun broj: 265-6530310000423-51

Šifra plaćanja: 189

Poziv na broj (opciono): datum rođenja u formatu dd-mm-yyyy

Ne. Članarina ne podrazumeva samo grupne treninge. U klubu se sprovode vođeni programi priprema za određeni cilj, 5, 10 ili 21km, i članarina podrazumeva ceo vođeni program, te ne može da se deli na manje komade.

5K PROJECT project počinje 02. februara 2023. i tu mogu da nam se priključe svi starosti 14 do 60 godina, bez obzira kada su poslednji put potrčali. Ako već trčiš i želiš da napreduješ, nakon prvog treninga i testa rasporedićemo te u neku od naprednijih grupa. Ukoliko neki trening ili period nisi tu, prebacuješ se na opciju “domaćeg zadatka” što znači da taj trening trčiš sam, beležiš to nekom od aplikacija i šalješ svom treneru.

Sam trening može da se podeli na četiri dela:

zagrevanje + vežbe + trčanje + rastezanje

Treniraš u grupi sa ljudima slične fizičke spreme. Svaka grupa ima svog trenera koji je sa trkačima svaki termin. Trening počinje zajedničkim zagrevanjem. Nakon toga se rade vežbe koje mogu biti vežbe snage, tehnike, koordinacije, mobilnosti, stabilizacije. Posle vežbi prelazi se na trčanje koje je glavni deo treninga. U početku obavezno postoje pauze u trčanju. Pauza može da bude aktivna (šetamo) ili pasivna (stojimo u mestu). Posle trčanja prelazimo na rastezanje i time se završava trening.

Trening okvirno traje od 50 do 70 minuta.

Da, treninzi se održavaju bez obzira na vremenske uslove. Česta briga trkača je da će se tokom hladnijih dana razboleti zbog trčanja na otvorenom. Bez obzira na temperaturu, ako se posle treninga odmah presvučeš u nešto suvo – nema razloga za brigu.

Na treninzima sem samog trčanja imamo i vežbe snage i vežbe tehnike, i još mnogo toga. To je deo razloga zašto je najbolje da treniraš u grupi. Ako propustiš neki trening, zadatak ti je da sam istrčiš ono što je bilo po planu za taj dan. Savet je da to zabeležiš nekom od brojnih aplikacija za trčanje za mobilne telefone i pošalješ svom treneru.

U ovakvim slučajevimo nažalost ne vraćamo sredstva od članarine, broj mesta i troškovi programa su unapred planirani. Ukoliko uplatiš, a ne iskoristiš svoju članarinu uopšte, može da se prebaci na sledeći upis.

Spakuj patike u kofer, radi domaći i pošalji nam kul fotku. Po povratku treneri uvek mogu da ti prilagode plan trčanja dok ne stigneš svoju grupu ponovo.

Nećeš sigurno. Ovako šarena grupa ljudi kao što su naši članovi se ne sreće svakodnevno. Takve brige ostavi kod kuće i dođi na trening.

Imamo. Naša najbrža grupa je grupa takmičarskog karaktera za koju je jedan od preduslova rezultat na polumaratonu okvirno za žene ispod 1’40’’, a za muškarce ispod 1’30’’.

Patike, flašica vode, suva presvlaka. Na prvi trening ponesi patike koje imaš kod kuće. Nemoj da kupuješ ništa novo. Naši treneri uvek mogu da te posavetu oko izbora prave patike za tebe, mesta gde možeš besplatno da testiraš način na koji gaziš i još mnogo toga. Treneri u ovome imaju mnogo iskustva i tu su zbog tebe – iskoristi ih. Jedno od prvih predavanja koje te očekuje u klubu je upravo na temu sportske opreme. A dodatno ćeš imati i popust od -20% na kupovnu sve Under Armour opreme kao član kluba.

Ako uplatiš a ne kreneš, ili iz nekog opravdanog razloga prekineš program – članarina se prebacuje na neki naredni upis.  Refundacija nije moguća, ali ti članarina neće propasti i možeš da je iskoristiš drugom prilikom.